Blog
ponedjeljak, travanj 10, 2017
hodala sam samim rubom bazena,neoprezno sam se pokliznula i blissss,svom dužinom tresnem koliko sam dugačka i široka u bazen.sve bi bilo u redu da znam plivati,ali pošto to jedan od stvari za koje žalim što ne znam,panično sam se uhvatila za prvog do sebe,potonuli smo oboje,i kada smo izronili shvatila sam da ga čvrsto držim oko vrata,zagrljenog.
ajme,ne znam da li mi je više bilo neugodno što sam pala u vodu,ili što grlom nepoznatog muškarca.pocrvenila sam,vručina me oblila,ali ruke su još bile na vratu.
e još kada se grohotom nasmjao,mislila sam da ću propasti u zemlju,odnosno potonuti u vodu.polako je odmaknuo moje ruke,oslobodio stisam i :mlada damo,vaš zagrljaj je više nego jak,ako tako žestoko vodite ljubav,dao bi si truda da vas osvojim.
pomogao mi je izići iz vode i ponudio se da me počasti kavom,pošto smo se prije upoznavanja već i grlili.....'''no,dobro,prihvatila sam.
ali nismo naručili kavu...više nam je odgovaralo vino...prohladno,baš onako kako treba,da hladi nepce...i grije dušu..mada mi je možda trebalo i nešto malo jače.
razgovor je tekao
prilično ugodno,rastavljen,djeca ne žive s njim,malo na odmoru..
pogledavala sam ga ispod oka,nije loše,nije loše....priznajem da sam priželjkivala upoznati nekog ,ljepše je udvoje,ali ne na takav način....otpratio me do sobe...pustila sam ga ući.ni vrata nismo uspjeli zatvoriti,a uhvatio me rukom oko struka,gledao u oči i spustio usne na moje,osjetila sam jezik,spremno prihvatila,grickajuči zubima,nisam 
 
izdržala,nisam trebala nježnosti,nego malo jači stisak,malo žešći seks.izgleda da je osjetio moje želje,spusti me na pod,strgao gačice i ušao u mene,jako,još jednom...to mi je trebalo....tako...daj ga.trebam baš tako....nisam uspjela vikati,jer mi je usnama zatvorio moja usta,a zatim se spustio niže,i niže i niže,,,,spustio glavu među koljena ...ne,nisam u stanju opisati trenutak koji me ispunio do kraja,opet mi u stomaku rade leptirići.
okrenuo me na stomak i ispunio  do kraja.....želim tako,nastavi....
stisak je popustio,okrenuo se na leđa,nasmijao....pogledao me...i opet prišao k meni..ovaj puta sam trebala nježno....dugo beskrajno...dugo.prvi zadatak ispunjen,,,potreba je ispunjena i nastala želja..a kada nešto želim...neka traje...igre neka počnu.
flo
 

 
 

yacha @ 12:45 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
pogleda
Flag Counter
 
Index.hr
Nema zapisa.