Blog - studeni 2010
ponedjeljak, studeni 29, 2010
nazvao me dragi prijatelj.moram priznati da mi je osvježio dan,ugodan telefonski razgovor od 10 tak minuta,prisjetio me na dane kada smo zajedno provodili popodneva.

ima tome jako puno,i nismo se vidjeli par godina.obećao mi je kavu,kada bude u prolazu..

i malo ćemo razmjeniti mišljenja,izmjeniti pokoju riječ....šta je bilo,kako je bilo..zašto nešto nije i još sličnih kako,ako ,kad je,dobro je.

lijepo je kada se sa nekim rastaneš bez grubih riječi.i možeš se uvijek pogledati u oči.

ostati prijatelj.

yacha @ 13:55 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
utorak, studeni 23, 2010
Jedan stariji par odlučio je otići kod liječnika na pregled.
Liječnik je prvo pregledao muža:
– Izgleda da je sve u redu s vama, imate li problema?
– Pa doktore, ništa posebno, no kada vodim ljubav sa ženom prvi put, onda je sve OK, no kada krenemo u drugu rundu, onda se počnem jako znojiti i to me malo smeta...

Nakon toga liječnik pregleda ženu:
– I vi izgledate dobro, no Vaš muž mi kaže da kada vodite ljubav prvi put onda je sve u redu, a drugi put se jako počne znojiti. Znate li možda zašto?

Žena: – Naravno da znam. Prvi put vodimo ljubav u siječnju, a drugi put u kolovozu

yacha @ 07:57 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
utorak, studeni 16, 2010
 

ako....i
kada
onda
preferimam
pod 45
ležimo postrance
on pod 45

 ja pod 45
nogom preko
njegove
guza
u krilu
učvrstita


(arhiva..aj,ja se ovih dana arhivirala)

yacha @ 14:01 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
petak, studeni 12, 2010
večera je u tijeku.promatram je.ni traga ,ni pogleda,ni pomaka ruke,miga oka,ili nečega čime bi odavala što se dešavalo popodne u muškom wc-u.doimala se zanesenom u razgovor sa kolegama,pokušavajući pojasniti neke svoje stavove.osmjeha nije nedostajalo,dapače i glasnoga  smijeha.bez koketiranja.čak je i zaplesala na podiju.nisam oka skidao,a bome ni mali nije mirovao u mraku hlača,svako malo je micanjem oglašavao radovanje skorog izlaska na svjetlo,neću reći dana,nego sobe.
ustala se,pozdravila se ,opravdavajući se dugačkim i zamornim danom i pošla spavati.sjedio sam za šankom i čekao,brojio..1,2,3,65,72,100.idem...ne mogu više čekati.nervoza raste..nisam išao liftom nego stepenicama...drugi kat..
pokucam..ništa
pokucam opet..opet ništa..odškrinem vrata,polumrak...uđem,nema nikoga...sjednem na krevet...glazba se čuje...kad izlazi iz kupatila,odjevena u ručnik...u jednoj ruci britvica,u drugoj..pjena za brijanje...
šutjela je,osmjehivala se
odloži na krevet britvicu i pjenu,sjedne mi u krilo,gledajući me...šuti i dalje,zagrli,počne ljubiti,jezikom traži moj.pođoh rukom ispod ručnika,vlažno..toplo.sad ćeš me obrijati...nasmije se i legne na krevet..
prirodna plavuša..primijetih..naravno da jesam...
pošpricam pjenom međunožje,rukom raširim,pogladim...uzmem britvicu i polako prelazim preko dlačica..obrišem o ručnik,nastavim brijati.prsti klize unutra,sve više se zadržavaju na mekanom...putena je...
narastao je,ne mogu više razmišljati,pjena se sve više gubi,pogladim..glatko je.
izbrišem ručnikom...probam jezikom...glatkoća kože me tako zapalila da sam, ne razmišljajući istog časa bio u njoj...


 

 

imao je tako laganu ruku.razmazao je pjenu,polako je britvicom prelazio preko pubisa.uživala sam.svako malo prst mu se spuštao i ulazio među razmaknute usne.ručnikom je obrisao pjenu,jezikom prešao po obrijanom..i odjednom.samo mi je razmaknuo noge i ušao .spremno sam ga primila..vlažna od uzbuđenja,osjetila sam grčenje.uzdasi koje je ispuštao odavali su krajnju uzbuđenost.
 izmakao se i okrenuo me na stomak..uhvatio me oko gležnjeva.penisom polako širio guzove i samo kliznio unutra.izdigla sam guzu,grudima dodirivala ležaj,noge su bile u zraku,rukama se držala za rub kreveta.

žestoko je prodirao,jače ..daj još..jebi me...tiho sam šaputala.
mogu li u guzu?
ne još....ne još,jebi me,trebam te..ovako...trebam...
okrene me,naglo povuče do ruba kreveta,spusti noge na pod i klekne između raširenih nogu.prstima dira po klitorisu,osjećam mekoću dodira,mekoću kože.
jezikom prodire u unutrašnjost..liži me,mrmljam,uđi jezikom unutra,prst i jezik...ne razaznajem ..samo se prepuštam,čvrsto ga hvatam za kosu ,ne dam da se odmakne od mojih nogu...
grčim se,guram ga od sebe...ne da,još jače pritišće usnama jezikom..svijetle zvjezdice oko mene,samo se opuštam...ruke,noge.tijelo..

a sada ti...kažeš,brišeš bradu...i legneš kraj mene....popni se..na mene.

samo malo,tren..trebam odmora...tekućine...iscrpljena ustajem ...i vračam se ...

 

 

arhiva:
yacha @ 09:34 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
petak, studeni 5, 2010
...boca bijelog vina,dvije čaše i čokoladne bombone.

nasmijala sam  se i prihvatila čašu sa vinom... otpila gutljaj i zadovoljno se spustila na koljena...smijala sam se,a i on.

.odmotao je bombon i pružio ga prema ustima.zagrizla sam malo,uhvatila ga za ruku,odgrizla bombon i njegov prst stavila u usta,,sisajući ga polako.zatvorila sam oči..znajući da slijedi ono zbog ćega sam tu.

osjetila sam ruke oko struka,zatim poljubac u vrat,ispod uha.nisam se nikada ljubila sa nekim ko ima bradu,pa me je iznenadila ugoda sa kojom sam osjetila lagano draškanje.košulja je skliznila niz ramena,bradavice su bile ukrućene,ništa manje,,,/ali ipak manje/nego njegovo zadovoljstvo.
legla sam..a on ..nije žurio...a htjela sam ga odmah....čekaj..čekaj..imamo sve vrijeme ovog svijeta mašte..ne žuri se...
prepustila sam se,znajući da ću imati veliko zadovoljstvo

.imao je ruke majstora...znao je sva mjesta koja treba dotaknuti da izvuće iz mene ono najbolje....prepustila sam se,samo sam uživala...jecala..drhtala pod njim..kakva ljepota trenutka...tvoja sam....imaš me.


slijedeći put,ja vodim igru...majstore.pripremi se.

yacha @ 12:59 |Komentiraj | Komentari: 5 | Prikaži komentare
pogleda
Flag Counter
 
Index.hr
Nema zapisa.