Blog - siječanj 2010
subota, siječanj 30, 2010
sklanjam pogled kad prolazim ulicom.Misle svi da sam samozatajna ,obična žena,za kojom se ne okreču.Obučena obično,u poluduge suknje,staromodne kapute,demodirane kape,bez šminke,u cipelama niskih peta.
Prolazim tako danima,godinama,neprimjetno.no,ponekad čujem komenatar na svoj izgled..vidi ove kako izgleda.
Svi su obični u svojim neobičnostima,pretvarajuči se da su neko i nešto,ega do neba,ušlagirani,ušminkani u svojoj umišljenosti..ispijaju piva,puše cigarete i dobacuju neumjesne primjedbe,niko i nijedna žena nije dostojna njihova kurca,sve su drolje,sve su ..samo su njihove uzorite,dobre.najbolje,a varaju ih gdje i kako stignu sa kojekavim sponzorušama,koja ne zna ni kako izgleda zagrljaj muškarca i žene koje se predaju iz duše.iz strasti.

o,imam i ja svoje tajne.....male ,prljave.no što je prljavo?ono što potajno priželjukujemo,a ne ostvarimo..prljavo sve dotle dok ne okusimo slast zabranjenog.?
ja ostvarujem...i uživam
.dolaskom u stan skidam odjeću,okupam se,namirišem...i oblačim haltere,čarape,visoke pete.uske suknje.
zgodna sam žena.na pragu četrdesetih,
četkom počešljam kosu,našminkam se,parfem obavezno iza uha,samo kap...
sjedam u auto i odlazim u susjedni grad...u zagreb.
tamo me gledaju drugačijim očima,tamo se osječam ženom......predajem se užicima satkanim od povremenih susreta sa mlađim muškarcem.
odlazim k njemu u stan..prepuštam se dodirima,osjetima,ćula trepere.
ponekad,preuzmem igru,plešem na podu,ispred ležaja..gledam ga..usana oblivenih vinom,rukama milujem,tjelom dodirujem,prislanjam nabrekle grudi na dlanove muškarca,koji želi tjelom ,poljupcima pripasti meni.
započinjemo igru,ponekad bez riječi,ponekad glasno se smijuči,ponekad igrajuči igre,,dodirivanja ,bez pripadanja,ne izdržimo nikada,kako god počeli,jednako završimo,u znoju,na ležaju,,na stolu,stolici..sjedeći nasuprot ,sljubljena sa tjelom,s nogama oko struka,uz vrata,stojeći.na podu ležeći.

Drugi dan,isti ritual,hodam ulicom,neugledna..
zato ...pogledajte drugi put takve žene,pogledajte ..ima li nešto posebno,neki sjaj u oku,neki pokret ruke,tijela što je odaje,njenu prikrivenu strast..

o da,male tajne,velika zadovoljstva.
ne sudite po izgledu,
ne sudite po kretanju

sudite po sjaju osobe,ako imate pravo suditi..ako nemate i vi svoju tajnu.onda ništa.
samo se nasmješite..i šutite.
svaka ima ono nešto
yacha @ 23:03 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 24, 2010
obučena samo u ručnik,kose podignute na zatiljku,još vlažna od vode,sjedam pred dogledalo.
.Promatram se.dodirujem stomak..dlanom,prelazim na grudi,obuhvaćam ih ,milujem nabrekle bradavice,jezikom se oblizujem,prelazim prstima po usnama,jedan stavljam u usta,polako ga cuclam.druga ruka klizi među noge..prstom  prelazim preko klitorisa,klizi i dalje unutra.mekan je,vlažan.
osječam mekoću,toplinu,vlažnost,nutrina se puni ..prepoznaje nešto što treba da se ispruži i zadovolji nagone žene,željne dobrog i snažnog dodira.
trebam te,znaš li.
iako prst zna kamo i kako treba..praznina se osjeća i nije to ono što me zadovoljava.nešto nedostaje.
nevolim ševu# na prazno#
nevolim dodire bez težine
nevolim jezik bez drugih usana
nevolim  seks ..kad moram sama..
a volim ,i trebam.
ležim na podu...dodirujem se,milujem se i dalje,ubrzavam pokrete,prst upada među usmine,mekan je,kako je mekan...željela bih tvoj jezik..tu dolje...želim da..osječam ga
izdižem guzu,njišem je u ritmu sa pokretima ruke.ispuštam grleni vrisak,jecaj,grčim se....
želim te...
gledam se u ogledalo....vidim..tebe.
yacha @ 15:28 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
četvrtak, siječanj 21, 2010
samo malo,tren..trebam odmora...tekućine...iscrpljena ustajem ...i vračam se na...

sjeda na njega,onako samo..sjedne..polako klizi,nabijš se....kao da navlačim nešto vlažno.
nije tijesna..čuči iznad mene,izdiše se,spušta...
čovječe....izluđuje me,gore ,dolje,lagano,nježno...a onda iznenada naglo se nabije,pa opet...
samo ležim..u iščekivanju...iznenađenju...uživanju.pruža noge...leži na meni,a mali još unutra,spušta noge kraj moga tijela poluklečeći.izdiže guzu,prsima naslonjena,ljubi me,jezikom istražuje po  vratu,usnama.
uživam.
obuhvačam je svojim nogama oko njenog struka,naglo je okrenem i našla se ispod mene.okrenem je na stomak...čučnem iznad nje,zabijam penis između guzova,upada u "malu"klizne,čučnem iznad nje..i zabijam ga...čujem samo uzdahe..uhvatila se rukama za uzglavlje kreveta...izdiđe guzu,spušta je,ubrzava pokrete....uskleđeni smo,kao da smo odavno zajedno.
prepoznajete li ponekad svoju srodnu "jebačicu"
ja jesam....i ona je,vidim po osmjehu.....dok žmiri,dok blaženeno odmara....
yacha @ 07:45 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
petak, siječanj 15, 2010
imao je tako laganu ruku.razmazao je pjenu,polako je britvicom prelazio preko pubisa.uživala sam.svako malo prst mu se spuštao i ulazio među razmaknute usne.ručnikom je obrisao pjenu,jezikom prešao po obrijanom..i odjednom.samo mi je razmaknuo noge i ušao .spremno sam ga primila..vlažna od uzbuđenja,osjetila sam grčenje.uzdasi koje je ispuštao odavali su krajnju uzbuđenost.
 izmakao se i okrenuo me na stomak..uhvatio me oko gležnjeva.penisom polako širio guzove i samo kliznio unutra.izdigla sam guzu,grudima dodirivala ležaj,noge su bile u zraku,rukama se držala za rub kreveta.

žestoko je prodirao,jače ..daj još..jebi me...tiho sam šaputala.

mogu li u guzu?

ne još....ne još,jebi me,trebam te..ovako...trebam...

okrene me,naglo povuče do ruba kreveta,sputi noge na pod i klekne između raširenih nogu.prstima dira po klitorisu,osjećam mekoću dodira,mekoću kože.

jezikom prodire u unutrašnjost..liži me,mrmljam,uđi jezikom unutra,prst i jezik...ne razaznajem ..samo se prepuštam,čvrsto ga hvatam za kosu ,nedam da se odmakne od mojih nogu...

grčim se,guram ga od sebe...neda,još jače pritišće usnama jezikom..svjetle zvjezdice oko mene,samo se opuštam...ruke,noge.tijelo..

a sada ti...kažeš,brišeš bradu...i legneš kraj mene....popni se..na mene.

samo malo,tren..trebam odmora...tekućine...iscrpljena ustajem ...i vračam se na...

yacha @ 21:40 |Komentiraj | Komentari: 22 | Prikaži komentare
četvrtak, siječanj 14, 2010
večera je u tijeku.promatram je.ni traga ,ni pogleda,ni pomaka ruke,miga oka,ili nečega čimebi odavala što se dešavalo popodne u muškom wc-u.doimala se zanesenom u razgovor sa kolegama,pokušavajuči pojasniti neke svoje stavove.osmjeha nije nedostajalo,dapače i glasnoga  smijeha.bez koketiranja.čak je i zaplesala na podiju.nisam oka skidao,a bome ni mali nije mirovao u mraku hlača,svako malo je micanjem oglašavao radovanje skorog izlaska na svjelo,neću reći dana,nego sobe.
ustala se,pozdravila se ,opravdavajući se dugačkim i zamornim danom i pošla spavati.sjedio sam za šankom i čekao,brojio..1,2,3,65,72,100.idem...ne mogu više čekati.nervoza raste..nisam išao liftom nego stepenicama...drugi kat..
pokucam..ništa
pokucam opet..opet ništa..odškrinem vrata,polumrak...uđem,nema nikoga...sjednem na krevet...glazba se čuje...kad izlazi iz kupatila,odjevena u ručnik...u jednoj ruci britvica,u drugoj..pjena za brijanje...
šutjela je,osmjehivala se
odloži na krevet britvicu i pjenu,sjedne mi u krilo,gledajuči me...šuti i dalje,zagrli,počne ljubiti,jezikom traži moj.pođoh rukom ispod ručnika,vlažno..toplo.sad ćeš me obrijati...nasmije se i legne na krevet..
prirodna plavuša..primjetih..naravno da jesam...
pošpricam pjenom međunožje,rukom raširim,pogladim...uzmem britvicu i polako prelazim preko dlačica..obrišem o ručnik,nastavim brijati.prsti klize unutra,sve više se zadržavaju na mekanom...putena je...
narastao je,ne mogu više razmišljati,pjena se sve više gubi,pogladim..glatko je.
izbrišem ručnikom...probam jezikom...glatkoća kože me tako zapalila da sam, ne razmišljajuči istog časa bio u njoj...


nastavlja se


yacha @ 11:30 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
nedjelja, siječanj 10, 2010

yacha @ 20:53 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
petak, siječanj 8, 2010
bla,bla,bla,konačno je i ovo predavanje gotovo.sa užitkom sam zahvalio sudionicima seminara i pozvao ih da se pridruže na zajedničkoj večeri,koju uvijek organiziram kada je seminar završen.
ovaj je trajao tri dana ,što bi rekli..od -do.
trudio sam se govoriti zanimljivo,no,tematika je sama po sebi suhoparna....pa sam često primjerima iz svakodnevice pokušao učiniti zanimljivim ova predavanja.
dvadesetak sudionika,uglavnom mlađe populacije,no bilo je i poneki "malo "stariji.
tijekom predavanja,promatram sudionike.ovaj put mi je za oko zapela jedna gospođa,suzdržana,tiha.
revno je pratila moj govor,prekriženih nogu,ispod stola.ponekad se ocrtavao rub čarapa.nosila je štikle,uske kostimiće.dotjerana,malo duže kose,umjereno našminkana.
nije odavala koketu,nego nekoga ko je ovdje isključivo zbog posla.
podjelio sam im materijale,ruke su nam se dotakle i ona se samo nasmješila.
vidimo se na večeri,rekoh i pođoh na wc.
nije bilo nikoga unutra.zabavljen pranjem ruku,nisam primjetio da je neko ušao.osjeti sam lagani dodir na ramenu.okrenem se ..Ona.
rukom mi pređe preko usana,drugom rukom uhvati me za kravatu,gurne prema zidu.
iznenađen,nisam se snašao,počela me ljubiti.
prostruji mi kroz glavu,neko će naiči,al nije se obazirala.otkopčala mi je hlače,a tvrdi se probio naočigled mene zbunjenog.
kleknula je,stavila ga usta i vješto jezikom oblizivala nabrekli glavić.rukom me stiskala po jajima.smetale su me gaće,smetalo hlače.
obrnula se situacija..umjesto da iniciram ,osjećao sam se kao školarac.
prepustih se,uhvatio sam je za kosu,čvrsto glavu nabio  prema preponama...nisam joj dao odmaka.
žmirio sam,prepustio se užitku..još malo.osjeto sam strujanje..počeo sam se grčiti,napinjati...sperma je izletjela njoj u grlo,nije je progutala,samo je pustila da joj curi niz iz usta,niz brdu...nešto si fino jeo,samo je rekla,ustala se,.obrisala usta..pružila mi papirić i išetala,kao da se nije ništa dogodilo.
koljena su mi klecala...jedva sam se povratio.pogledah papirić...broj sobe...
naravno da ću otići,ali ovaj put,pomislih..promjeniti će se uloge.
yacha @ 07:47 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare
utorak, siječanj 5, 2010
imala sam 17 godina.na samu novu godinu upoznala sam zgodnog tipa./ on je imao 23 /.naime kako je otkucala ponoć ,društvo u kojemu sam bila krenulo je izmjenjivati čestitke za nadolazeću godinu..davnu davnu,još prošlostoljetnu 19 i neku....i tako u prolazu,jedan mladić kojega nisam primjećivala došao je do mene i onako u polumraku...zagrlio me i poljubio me...onako...filmski...sa jezikom...fuj...bljak...moj prvi poljubac...nisam imala pojma da se tako ljubi....iznenađeno sam ga odgurnula..i otrčala do svojih prijateljica...ali došao je do nas i upoznao se sa cijelom ekipom.kako je bio zgodan,imao je prodorne plave oči..za čas je osvojio žensku populaciju....malo sam stajala po strani,jer sam bila prilčno sramežljivo,pa me tako ponašanje iritiralo....ALI...žene kakve smo,padamo na takve tipove...primila sam papirić sa željom da se nađemo ..a gdje drugdje nego kod topa...kod muzeja...i otišla sam.naravno da me osvojio...vozio je motor,,,,imao auto....i nakon 10 tak dana,točnije /ovih dana je obljetnica/11.01.odveo me kod prijatelja u stan... kako sam bila naivna..stvarno sam mislila da idemo po njega,pa ćemo u troje u kino....i tako,pili smo kavicu..kad prijetelj reće da mora izići na trenutak...ni onda nisam posumnjala ništa...i mic po mic...završili smo u krevetu...odakle mu se stvorio kondom..pojma nemam,ali navukao ga je  / tada sam ga prvi put vidjela kako izgleda/ i počeli smo seks....onaj misionarski položaj .
kako sam se osječala?nikako...boljelo me...nisam znala ništa o seksu...ali sam saznavala....krvi nije bilo...i tip me /tipično muški/ optuži da mi nije prvi...!!!
suze su potekle.....počela sam ga uvjeravati...ali pomislim..koja sam ja glupača.....pa dobro..ako nisi...nisi..nemamo više što tražiti skupa....imala sam dobru školu....obukla sam se i zamolila ga da me odveze kući.
rastali smo se.....ja sam grčem u stomaku...on..valjda je bio zadovoljan...nisam se ni okrenula....
sutradan je poslao poruku po mom bratiću da se nađemo,da mu oprostim....danima je dolazio do moje kuće..stajao na kapiji..čekao da iziđem....izlazila jesam..ali za mene je on bio otpisan...
poslije toga sam se zarekla da nijedan neće biti vrijedan mojih suza...nisu toga vrijedni....ja jesam....vrijedna sam..i nači ću nekog tko me zaslužuje,
mjesecima poslije toga slao mi je pisamca...ali za mene nije postojao..još ga se sjetim na obljetnicu.....
čovjek se uči na greškama...ali svojim,ne tuđim


yacha @ 07:35 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare
ponedjeljak, siječanj 4, 2010
obična žena.običan život.obična priča.
što ima zanimljivo,kod nas običnih žena.ništa.
dan kao svaki drugi.
djeca kao svaka druga.
posao.na poslu uobičajeno.odradiš sve rutinski.
spremanje ručka.
pranje suđa
popijena kava sa suprugom
kućno pospremanje
gledanje televizije
odlazak na spavanje.
navijanje budilice na 05.15 za jutarnje buđenje.
gdje je tu romantika?
možda na početku 
nakon 20 godina braka?
nakon 30?
nakon 5?
ako nas rutina ne ubije..što će nas dokrajčiti?
što će nas probuditi.
život je takav ,kakav je.
ogovaranje,tračanje,kukanje,kupovanje?
sve isto,samo na razne načine,kod mene,kod vas.
neko piše,neko karta,neko ispija litre i litre pića
neko se bavi politikom
neko kopa po prljavom vešu susjeda
neko sanjari o boljim vremenima
neko čita,jede burek
sjedi na obali,na stolicu,u kinu
otupjeli od svakodnevice.
neko se pokušava izdignutu iznad ostalih
ja sam bolji,ja sam naj,ja sam neko.
svi smo neko i niko u traganju za istinom
a istina je samo više.zavisi sa koje pozicije gledaš.gubitnika il dobitnika
što je dobitnik?
što je gubitnik?
što je duša?tjelo?
misliš li ti da si pobjednik?
da li bi se mijenjao za pamet?
da li bi se mijenjao za nešto?
sve je to buđnje i spavanje.
sve je to samo san koji živimo.
prema tome...odsanjajmo svoj život
odživimo snove.
yacha @ 08:08 |Komentiraj | Komentari: 8 | Prikaži komentare
subota, siječanj 2, 2010
hodala sam samim rubom bazena,neoprezno sam se pokliznula i blissss,svom dužinom tresnem koliko sam dugačka i široka u bazen.sve bi bilo u redu da znam plivati,ali pošto to jedan od stvari za koje žalim što ne znam,panično sam se uhvatila za prvog do sebe,potonuli smo oboje,i kada smo izronili shvatila sam da ga čvrsto držim oko vrata,zagrljenog.
ajme,ne znam da li mi je više bilo neugodno što sam pala u vodu,ili što grlom nepoznatog muškarca.pocrvenila sam,vručina me oblila,ali ruke su još bile na vratu.
e još kada se grohotom nasmjao,mislila sam da ću propasti u zemlju,odnosno potonuti u vodu.polako je odmaknuo moje ruke,oslobodio stisam i :mlada damo,vaš zagrljaj je više nego jak,ako tako žestoko vodite ljubav,dao bi si truda da vas osvojim.
pomogao mi je izići iz vode i ponudio se da me počasti kavom,pošto smo se prije upoznavanja već i grlili.....'''no,dobro,prihvatila sam.
ali nismo naručili kavu...više nam je odgovaralo vino...prohladno,baš onako kako treba,da hladi nepce...i grije dušu..mada mi je možda trebalo i nešto malo jače.
razgovor je tekao
prilično ugodno,rastavljen,djeca ne žive s njim,malo na odmoru..
pogledavala sam ga ispod oka,nije loše,nije loše....priznajem da sam priželjkivala upoznati nekog ,ljepše je udvoje,ali ne na takav način....otpratio me do sobe...pustila sam ga ući.ni vrata nismo uspjeli zatvoriti,a uhvatio me rukom oko struka,gledao u oči i spustio usne na moje,osjetila sam jezik,spremno prihvatila,grickajuči zubima,nisam 

izdržala,nisam trebala nježnosti,nego malo jači stisak,malo žešći seks.izgleda da je osjetio moje želje,spusti me na pod,strgao gačice i ušao u mene,jako,još jednom...to mi je trebalo....tako...daj ga.trebam baš tako....nisam uspjela vikati,jer mi je usnama zatvorio moja usta,a zatim se spustio niže,i niže i niže,,,,spustio glavu među koljena ...ne,nisam u stanju opisati trenutak koji me ispunio do kraja,opet mi u stomaku rade leptirići.
okrenuo me na stomak i ispunio  do kraja.....želim tako,nastavi....
stisak je popustio,okrenuo se na leđa,nasmijao....pogledao me...i opet prišao k meni..ovaj puta sam trebala nježno....dugo beskrajno...dugo.prvi zadatak ispunjen,,,potreba je ispunjena i nastala želja..a kada nešto želim...neka traje...igre neka počnu.
yacha @ 22:36 |Komentiraj | Komentari: 12 | Prikaži komentare
pogleda
Flag Counter
 
Index.hr
Nema zapisa.