Blog
petak, prosinac 29, 2017
Shvatih da ponekad u žurbi,u želji da ubrzamo stvari.da iz prošlosti izvučemo nešto,nekog..učinimo glupost.

bez namjere.

.prošlost treba ostaviti tamo gdje je.

nedorasle dječake.

nepročitane pjesme..

nedosanjane poljupce.

usamljene djevojčice

ništa nije onako kako se čini...ništa

yacha @ 09:03 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
utorak, studeni 14, 2017
zanosila sam se potrebom za jelom.trpala u sebe sve i svašta,od bureka,slanine,čušpajza  ,raznoraznih zelenih bljutavih zdravohranidbenih trava,od kojih jedino dobiješ proljev i izljev krvi u obraze,od riganja poslije tople pive,glavobolje poslije lošeg   Sex for one nightsa nepoznatim likom slučajno upoznatog dok sam čekala autobus,koji je uobičajeno kasnio,zbog kumica sa placa,koje su noseći svoje puno-prazne torbe,zapinjali za mrežaste čarape i psovkama tjerali mlade momke sa sjedala…jer današnja mladež nema respekta prema starijim.A oni bazde ,što ni bijeli luk ne može sakriti na trpak okus bljutavosti drajsana…spravljenog u ko zna čijoj kleti. Rumenih obraza,opsežnog struka,ugledah se slučajno u izlogu dm-aNe,to nisam ja…to je moja Shauma,pročitah iznad na reklami…a u izlogu..da to jesam ja,,,glavom i bradom.Raščupana,u poderanim trapkama..sama bih sebi udjelila kunu,samo mi fali violina i šešir za potpuni dojam.Jebote,na što sam nalik….u ushitu oduševljenja samo što mi nije suza kanula iz plavog oka optočenog dugim trepavicma…Ni rođena mati me ne bi prepoznala.Oči natekle,ma daj,nisam plakala valjda od kad me babica plesnula po ritici.I neću.A ono,mjesečina i romantika ….kaj je to?Il nisam srela dostojnog princaIl me pregazilo vrijeme.Il sam spremna za nešto veće?Da,ja sam rođena za neko drugo vrijeme,sad već buncam…aKiša pere li me pere…I odluka je pala… Mala…prvo pospremanje na sebi,a  onda oko sebe…Nogirah dotičnog,Uvalim se u kadu punu sapuna ,onog lužnatog,pravog domaćegŠkare u ruke ..ošišah grivuŽiletom deplirah pazuhe (čuvala sam ono malo dlaka,podsjećalo me na ..kad su žene još živjele u dosluhu sa prirodom)prebacih se na dijetalne proizvode..tipa žganci. I moram priznati preobrazba je uspjela…Još da se riješim (ma)hu-ligana…

 

( nešto starog teksta još iz 2010 te godine)

yacha @ 13:19 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
petak, travanj 14, 2017
koliko nas ima hrabrosti napisati

a ne ciniti.

pustiti masti na volju

zamisljati....

rekla bih skoro svi.

i tako i ostane...mrtvo slovo na papiru.

ponekad razbuktati mastu

 ...i gurnuti u stranu da nas ne daj boze otkrije neka sitnica.

strah je jaca od odluke.

i zato..neka tako i ostane

masta pretocena u slova

yacha @ 00:25 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
ponedjeljak, travanj 10, 2017
hodala sam samim rubom bazena,neoprezno sam se pokliznula i blissss,svom dužinom tresnem koliko sam dugačka i široka u bazen.sve bi bilo u redu da znam plivati,ali pošto to jedan od stvari za koje žalim što ne znam,panično sam se uhvatila za prvog do sebe,potonuli smo oboje,i kada smo izronili shvatila sam da ga čvrsto držim oko vrata,zagrljenog.
ajme,ne znam da li mi je više bilo neugodno što sam pala u vodu,ili što grlom nepoznatog muškarca.pocrvenila sam,vručina me oblila,ali ruke su još bile na vratu.
e još kada se grohotom nasmjao,mislila sam da ću propasti u zemlju,odnosno potonuti u vodu.polako je odmaknuo moje ruke,oslobodio stisam i :mlada damo,vaš zagrljaj je više nego jak,ako tako žestoko vodite ljubav,dao bi si truda da vas osvojim.
pomogao mi je izići iz vode i ponudio se da me počasti kavom,pošto smo se prije upoznavanja već i grlili.....'''no,dobro,prihvatila sam.
ali nismo naručili kavu...više nam je odgovaralo vino...prohladno,baš onako kako treba,da hladi nepce...i grije dušu..mada mi je možda trebalo i nešto malo jače.
razgovor je tekao
prilično ugodno,rastavljen,djeca ne žive s njim,malo na odmoru..
pogledavala sam ga ispod oka,nije loše,nije loše....priznajem da sam priželjkivala upoznati nekog ,ljepše je udvoje,ali ne na takav način....otpratio me do sobe...pustila sam ga ući.ni vrata nismo uspjeli zatvoriti,a uhvatio me rukom oko struka,gledao u oči i spustio usne na moje,osjetila sam jezik,spremno prihvatila,grickajuči zubima,nisam 
 
izdržala,nisam trebala nježnosti,nego malo jači stisak,malo žešći seks.izgleda da je osjetio moje želje,spusti me na pod,strgao gačice i ušao u mene,jako,još jednom...to mi je trebalo....tako...daj ga.trebam baš tako....nisam uspjela vikati,jer mi je usnama zatvorio moja usta,a zatim se spustio niže,i niže i niže,,,,spustio glavu među koljena ...ne,nisam u stanju opisati trenutak koji me ispunio do kraja,opet mi u stomaku rade leptirići.
okrenuo me na stomak i ispunio  do kraja.....želim tako,nastavi....
stisak je popustio,okrenuo se na leđa,nasmijao....pogledao me...i opet prišao k meni..ovaj puta sam trebala nježno....dugo beskrajno...dugo.prvi zadatak ispunjen,,,potreba je ispunjena i nastala želja..a kada nešto želim...neka traje...igre neka počnu.
flo
 

 
 

yacha @ 12:45 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
četvrtak, prosinac 22, 2016
 

što je ljubav....može li se ona definirati, ma može,ali pretočiti u riječi što zaista je..ne..jer je svako doživljava ponaosob i svako će od nas reći drugo.a postoje i razne vrste ljubavi,prema svemu..pa je uopće i smiješno uspoređivati ...i stvaljati na vagu..a i o istoj ljubavni opet razna stajališta. što je seks....isto tako ,zavisi od starosti sudionika...suučesnika,razloga ..pristupanja radnji zvanoj seks

.emotivan,vatrogasni,ljubavni,osvetnički,iz interesa,iz potrebe,iz želje,iz zahvale,iz dosade,za jednu noć,za rastanak,seks za uvijek. ljubav bez seksa....moguća......koliko trajajuća?

jer sve se ipak svodi na to....u zaključnici,ako ga nema i ljubav nije potpuna,osim platonske ,natravno..ali koliko nas želi takvu ljubav?
ljubav sa seksom....

nešto što tako opipljivo,realno..ili možda lažno...glumljeno...uglavnom..tko ga nema želi ga,a tko ga ima..ako je svjestan dobro je,a ako nije..mora poraditi na tome...
seks sa ljubavlju....

vjerovano prakticiraju svi muškarci..ali ne zato što vole osobu sa kojom jesu..nego vole seks..i zato je sa ljubavlju (čast izuzecima)..a i kod žena je moguć i tekako i smatramo je idealnom kombinacijom,jer kod žena je dobar seks i te kako povezan sa ljubavlju
seks bez ljubavi ..

jako učestala pojava u današnje vrijeme,jednostavno ajde da se puknemo,pa ako je dobro,opet ćemo....ako ne..svako na svoju stranu ali da se poklopi sve..treba jako puno truda i uvijek treba raditi na tome...na ljubavi treba raditi vječito i uvijek...ne zanemriti,ne zapustiti,uvijek "zalijevat"ali paziti da se ne pretjera..jer moguća je ljubomora,a onda je sve uzalud ..i velika ljubav i dobar seks. kada obično počnemo sa tim...pa u zadnje vrijeme sve ranije,ali i u "moje" znači 70-tih isto je bilo rano,samo što se to skrivalo,ka zmija noge...ma i prije i 50-tih i 30-tih i uvijek-
u dobi do 20 god.

svi su uglavnom izgubili nevinost..i malo je onih kojima je prvi seks ostao kao dobar seks....ipak treba vremena i rada da se savlada,uostalom kao i vožnja auta.i sve vještine..puno voziti..i čitati da se savlada vještina,a bogami i od instruktora. ..e sada zavisi od puno toga koji smjerom će sve krenuti...niz faktora a i odlučnosti pojedinca da reagira na situacije.
u dobi do 30 godina.

.uglavnom sve je osnovno naučeno...ali kako se zasnivaju obitelji,kupuju stanovi,grade kuće...grade karijere ...nekako je on ostao kao vatrogasni,znači samo kada "dođe voda do grla",ne kod svih ali u večine
u dobi do 40 godina..

uglavnom je sve definirano,društveni status,ali djeca još idu u školu,žene su još umorne...polako se zanemaruju,dečkima raste pivski stomak....karta se,odlazi na more....seks....kod muških sada su u najboljoj kondiciji,znaju sve,imaju uglavnom sve ali polako postaju nezadovoljni ženama..kao oni bi još,nije im dosta..a ženama se ne da?da se i ženama,da i te kako ali su tolko zatrpane obavezama u svim razdoljoma svog života,da su umorne i jedva čekaju da zaspu,naravno...pa treba im pomoći ,pričati sa njima,izvoditi ih van....na večeru ili makar na kavu,povremeno donijeti cvijet,onako bez razloga...a žene .isto tako,malo pažnje nikome ne škodi..
dobi do 50....

sve je jasno,ali udaljili su se,interesi drugačiji..djeca otišla od kuće---a uglavnom svako vodi svoju brigu..potreba za seksom velika....i ako vole partnera..učiniti će sve da se zbliže,a kako ...dobar seks..dobra predigra,koketiranje,pa čak i sa vlastitim mužem,a ako ga nemate,nađite si ljubanvika/cu neće nikog oštetiti..jer to je ipak samo seks...a čini dobro...drži nas u kondiciji,vrača osmjeh na lice (uvijek)samopouzdanje.
u dobi poslije 50..

.vjerujte..seks je jako,jako dobra stvar....idealna kombinacija za: dobar osječaj...srama više nema,savladane sve lekcije,naučeno a i još se uvijek uči...ujutro kada se probudiš,sretan si,navečer kada ideš spavati..sretan si...imaš vremena posvetiti se partneru,ići zajedno u šetnje,odmor...pričati o svemu...a nema djece da vam smetaju..ma ima tu su,ali ako ste pametni nećete živjeti njihov život nego svoj...

rezime:

seks bez ljubavi,seks sa ljubavlju....ljubav sa seksom i ljubav bez seksa u svim životnim razdobljima je isti.. treba uživati u njemu,bez zadrške,prepustiti se osječajima..a finese sve je stvar osobne potrebe i shvaćanja i slobode prepuštanja..i ne treba praviti famu e,do 40 -te, poslije,ma jesu li stari prolupali...star je čovjek onaj bez mašte..bez ideala..bez nade..a tijelo,ono je samo sredstvo za provođenje istog. ps. i kemija je jako,jako važna u svemu gore navedenom..

.bez nje je samo "ko da ručeš slamu

yacha @ 09:55 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
pogleda
Flag Counter
 
Index.hr
Nema zapisa.